fbpx Press "Enter" to skip to content

Grad kupuje kompletnu opremu za Startit centar

Kada je u martu 2017 godine otvoren Startit centar u Zrenjaninu svi oni koji se bave informacionim tehnologijama, fotografijom ili nekim sličnim poslovima su se zasigurno obradovali. 

Najavljen  je kao novo mesto znanja, inovacija i inspiracije otvoren je u saradnji sa lokalnim partnerom kompanijom Progressive media i pruža besplatnu edukaciju za sve zainteresovane koji žele da uče, prošire svoje znanje iz oblasti IT–a i preduzetništva.

Danas gradska uprava grada Zrenjanina preko javnih nabavki želi da opremi Startit centar u Zrenjaninu, mi ćemo vam u ovom tekstu pokazati kako izgledaju potrebe grada za osvežavanje ovog centra koji nije u vlasništvu grada Zrenjanina, a kada ugovori sa ponuđačma budu zaključeni objavićemo i njih. Ono što je sigurno je to da je za ovakvu javnu nabavku potrebno izdvojiti ozbiljnu sumu novca.

Neke od fotografija koje se nalaze u konkursnoj dokumentaci a zahtevaju se od ponđača:

U narednom delu pokazaćemo vam i kako izgleda konkursna dokumentacija sa kompletnom potražnjom od strane grada Zrenjanina:

2 Comments

  1. Starac Starac 8 новембра, 2018

    Iz aviona se vidi da je tender namešten, ali ne znam zašto bilo koga to više čudi.
    Da, naravno, sve ovo nema veze sa realnim potrebama StartIT centra, već samo sa ličnim interesima pojedinaca koji, naravno nezakonito, koriste svoju bliskost sa aktuelnom gradskom vlašću da bi sebi pribavili korist…
    Ali, glasali ste, pa gledajte…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *