Press "Enter" to skip to content

Fabrika vode ponovo vrši vodosnabdevanje grada

Na sajtu “Vodovoda i kanalizacija” pojavila se informacija da se vodosnabdevanje grada vrši preko prečistača (Fabrika vode).

Takođe iz ovog JKP skreću pažnju građanima da ne veruju u poruke koje se šire preko društvenih mreža a vezane su za vodosnabdevanje grada. Napominju da će podneti prijavu nadležnim organima protiv N.N. lica.

“Od danas, 24. februara u 17 časova, celokupno vodosnabdevanje grada vrši se vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode.

Obaveštavamo javnost da nam je putem mejla stigla registraciona prijava o promena u APR-u ovlašćenog lica za zastupanje privrednog društva Gruppo Zilio doo Beograd, kojom je na funkciju direktora, umesto razrešenog Nenada Obradovića, imenovan Bojan Dimkić.

Direktor Dimkić obavestio je JKP ”Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin da je postrojenje spremno za tretman vode u punom kapacitetu i da će se u narednom period vršiti neophodne radnje ka postizanju kvaliteta vode u skladu sa pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

JKP “Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin će redovno objavljivati analize vode.

Naglašavamo da je zabrana vode za piće iz gradske vodovodne mreže i dalje na snazi.”

One Comment

  1. Wragec Wragec 25 фебруара, 2020

    Čekaj, pa zar nije Obradović rekao pre mesec i po dana, da ako postrojenje ne proradi do kraja januara, da će uzeti čekić i razlupati ga u sitne komade? Izgleda da će dolaskom novog direktora, analize vode biti bolje nego kod Evian vode?!?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *