Press "Enter" to skip to content

Dveri: LSV – separatizam, kao pokriće za udruženu pljačku građana Vojvodine

Čanak, lažni borac za autonomiju, je i Vojvodinu i građane Vojvodine prodao bivšim radikalima za dva direktorska mesta. Stav Dveri je bio i ostaće da autonomija ne može biti na štetu građana, tako da se gomila nepotrebna administracija, plaćaju duple takse i porezi da bi Čanak i Mirović živeli u vilama u Lipovom gaju i na Čardaku.

Saša Šućurović bi kao veliki zagovornik EU morao da zna da svaka evropska direktiva nalaže upravljanje javnim dobrima u najboljem interesu građana. Ideja efikasne administracije nije da građani plaćaju stranačke botove i da upravo Vojvodina služi Evropi kao primer loše prakse jer ste čak i Dunav podelili na tri feuda, pa građani vrlo često plivaju u poplavama usled nesposobnosti administracije tri javna vodoprivredna preduzeća. Od milijardi koje poljoprivrednici plaćaju za odvodnjavanje, čiste kanale, zdravu životnu sredinu, na vojvođanske njive se ne vrati ni dinar kroz radove, jer treba nahraniti stranačku vojsku u stotinama izmišljenih institucija.

Kada se konačno u Srbiji uvede red i domaćinski odnos prema modelima uređenih zemalja, za šta se Dveri od postanka zalažu, neće biti mesta za separatističko pirovanje LSV-a na štetu građana Srbije.

Kada se Šućurović zaista upozna sa evropskim direktivama shvatiće da efikasna administracija košta do 10% ukupnih prihoda a ne 70%, da gazdovanje šumama ne znači pomamnu seču, upravljanje vodama potapanje imovine građana, a razni fondovi poput poljoprivrednog, razvojnog, garancijskog za kriminalne poslove političkih profitera poput Čanka i Mirovića.

One Comment

  1. Nikola Nikola 14 јануара, 2020

    Previše demagogije od strane dveri a sve u cilju da se opravda pljačka Vojvodine. Nije spomenut Beograd kao izvor pljačke cele Srbije pa i Vojvodine. To je po njima u redu dok autonomija ne valja. Naravno, kada bi bila prava autonomija, Beograd ne bi imao toliko mogućnosti za pljačku svih građana Srbije. To ih najviše boli i zbog toga im smeta Vojvodina. Sve drugo je prodavanje magle i silna lagarija. Bilo bi im bolje da se manu Vojvodine i da Vojvođani sami uređuju svoj život a ne da nam dveri sole pamet. Pametniji smo mi od Obradovića i njegovih sledbenika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *