Press "Enter" to skip to content

Četvrti Zrenjaninski polumaraton u nedelju, 6. oktobra – više ulica zatvoreno za saobraćaj

Pratite nas
Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Četvrti Zrenjaninski polumaraton održaće se u nedelju, 6. oktobra, u 11 časova, kada sa Trga slobode, ispred Gradske kuće, startuje glavna trka. Osim te, biće i ovoga puta organizovana i “Trka zadovoljstva”, kao i trke za učenike viših i, po prvi put, nižih razreda osnovnih škola, uz tradicionalnu “trku beba”, najavili su organizatori, istakavši da dosadašnji broj prijavljenih učesnika, koji je premašio 700, ukazuje da će biti oboren dosadašnji rekord i da će gradskim ulicama u nedelju trčati oko 800 polumaratonaca i rekreativaca. 

Trči se već uobičajenom trasom, kao i prethodne tri godine održavanja polumaratona, a ulice u kojima će saobraćaj u nedelju, 6. oktobra, privremeno biti obustavljen od 10 do 14 časova su sledeće: Trg slobode, odakle kreće START, Kralja Aleksandra Karađorđevića, Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Narodnog fronta, Subotićeva, Narodne omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Marka Oreškovića, Pančevačka, Despota Stefana, Dr Laze Kostića, Dositeja Obradovića, Trg Dositeja Obradovića, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića, pa preko Zmaj Jovine, Narodne omladine i Subotićeve do Trga slobode, gde je i CILJ.

Start polumaratona i trke zadovoljstva je u 11 časova sa Trga slobode. Trka zadovoljstva je u dužini od 7,04 km, odnosno jedan krug u pomenutim ulicama, dok će polumaratonci istrčati tri kruga, odnosno tačno 21,120 km.  Organizatori pozivaju sve naše sugrađane koji žele da se oprobaju u trci, kotizacija za učešće je 1.600 dinara, a prijave se primaju i na sam dan održavanja polumaratona. Takođe pozivaju i sve one koji ne trče, da podrže učesnike, bilo na startu, cilju ili uz trasu kojom se trči.

Više informacija na : zrmaraton.rs

Foto: zrmaraton.rs


Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *