Press "Enter" to skip to content

ČAČAK: Bivši Naprednjak u partiji Vuka Jeremića

U kom delu “Sporazuma sa narodom” je predviđeno da se pojedinci koji su iz režima Aleksandra Vučića učalnjuju u stranke koje predstavljaju Savez za Srbiju?

Dr Aleksandar Radojević iz Čačka je ozvaničio saradnju sa strankom Vuka Jeremića.

Dr Radojević je sa svojom GG “Za napredniji Čačak” 2016. godine izašao na lokalne izbore i ušao lokalni parlament u Čačku, ali pre toga je bio član Srpske napredne stranke kao i zagovornik “antivaks” pokreta.

Aleksandar Radojević bio je poslanik SNS u prošlom sazivu republičke skupštine, kao i odbornik u čačanskom parlamentu. Nakon previranja u ovoj stranci, prešao je u odborničku grupu koja se otcepila od oficijelnog krila lokalnog povereništva. Nekoliko godina bio je prvi čovek povereništva SNS u Čačku.

Ovako je govorio u kampanji 2014. godine

Doktor Radojević nije osoba kojoj bavljenje politikom baš treba u životu. Njega bi svi u Čačku znali i da se uopšte e bavi politikom jer je izuzetan lekar. Velika mi je čast što upravo sa njim započinjemo novu fazu u radu stranke. Dr Radojević će svakako biti najozbiljniji kandidat za predsedika Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku – rekao je Vuk Jeremić prilikom ozvaničenja saradnje 8. marta u Čačku.

foto:morava.info

Radojević je poznat i po svojim izjavama oko vakcinisanja, zalaže se za slobodu izbora i negativne stavove povodom obavezne vakcinacije.

Država može da naredi da se prisilno vakciniše ali ta država mora da preuzme odgovornost u slučaju negativnih posledica vakcinacije. 

Dr Radojević
Liked it? Take a second to support Redakcija on Patreon!

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *