Press "Enter" to skip to content

Boško Obradović: Vojvođani ne postoje, Vojvodinu treba ukinuti!

Ekstremistički pokret “Dveri” poručio da se zalaže za ukidanje autonomije Vojvodine, jer će to, prema njihovom mišljenju, predstavljati i ukidanje separatizma u pokrajini.

Jedan od osnivača “Dveri” i član starešinstva tog pokreta Boško Obradović je rekao da su “Dveri” pokrenule “najznačajniju političku ideju u Srbiji u poslednjih dvadesetak godina”, a to je ukidanje, kako je kazao, politički nepotrebne i ekonomski neisplative autonomije Vojvodine.

“Ukidanjem autonomije Vojvodine predstavljaće ujedno i ukidanje svakog vida separatizma na ovim prostorima”, rekao je Obradović. On je dodao da je suština kampanje za ukidanje autonomije Vojvodine u tome da “svaki Srbin kad se probudi ujutru nema nikada više dilemu da li je Vojvođanin ili Srbin”, jer , kako je rekao, “Vojvođani ne postoje i neće nikada ni postojati”.

Izvor: 021.rs

One Comment

  1. Nikola Nikola 10 јануара, 2020

    Neka ukine svoga Babu, a Vojvodinu neka ostavi na miru. Očigledno da on nema pojma šta je Vojvodina i kako je dospela u Srbiju. Bilo bi dobro da malo prouči istoriju pa će mu biti jasno o čemu se radi. Siguran sam da se Vojvodina neće predati takvim tipovima i da će se boriti za pravu autonomiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *