fbpx Press "Enter" to skip to content

Blagi porast obolelih u našem okrugu

Redakcija
Pratite nas

Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima. U ovom trenutku na teritoriji 32 opštine i gradova situacija se ocenjuje kao vanredna. Epidemiološka situacija se popravila u manjim opštinama i trenutno se ocenjuje  kao nepovoljna na teritoriji 13 opština. To su opštine Čoka, Pećinci, Bački Petrovac, Apatin, Titel, Srbobran, Beočin, Alibunar, Bač, Kanjiža, Beočin, Bačka Topola, Irig i Odžaci.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin, epidemiološka situacija u Okrugu trenutno je stabilna sa tendencijom blagog porasta broja obolelih.
Zaključno sa 18. februarom u Okrugu je ukupno 588 aktivnih slučajeva, od čega u Zrenjaninu 347, Sečnju 89, Novom Bečeju 64, Novoj Crnji 51 i Žitištu 37 aktivnih slučajeva.

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 282 nova slučaja. Najveći broj je registrovan u Novom Sadu, 107.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 5976. Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 1.711.  U ostalim opštinama trenutno je manje od 1000 registrovanih aktivnih slučajeva

Prijavite se na naš newsletter i vesti iz Zrenjanina stizaće na vašu adresu

Comments are closed.