Press "Enter" to skip to content

Beli: Nudili su mi 150.000 evra da osnujem stranku i odvlačim glasove

Redakcija
Pratite nas

Latest posts by Redakcija (see all)

Ponudili su mi 150.000 evra da osnujem stranku, da se zaje*avam i odvlačim glasove opoziciji, izjavio je u intervjuu za N1 Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli. Na naše pitanje od koga je dobio tu ponudu, Luka je odgovorio: „Sigurno od vlasti, ali nije me vlast direktno kontaktirala već jedan drugi igrač“.

Sagovornik N1 tvrdi da je to bila jedina “nepristojna“ ponuda koju je dobio od kad je ušao u politiku.

“Iskreno, razmišljao sam nekoliko dana o tome, ali sam rekao sebi da to ne mogu da uradim“, otkrio je detalje svog unutrašnjeg dijaloga kandidat za predsednika Srbije na izborima 2017, koji se tada pojavio kao potpuni anonimus i osvojio gotovo 350.000 glasova.

Tvrdi da ni pre ni posle tog događaja nije razmišljao o osnivanju sopstvene partije, jer je, kako kaže, navukao fobiju od svega toga kad se raspao pokret “Samo jako“, pa je sa drugom ekipom izašao na izbore za Skupštinu grada Beograda. Tada nije ponovio uspeh sa predsedničkih izbora jer je osvojio svega 2,5 odsto glasova, izgubivši poverenje birača koji su se osećali izneverenim.

Izvor: N1

Foto: N1/Nikola Kojić

One Comment

  1. Nikola Nikola 28 новембра, 2019

    Nista me vise ne moze iznanditi, kad se malo udubite shvatite koliko je narod zapravo manipulisan a nije ni svestan prica koje se odigravaju iza kulisa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *