Press "Enter" to skip to content

APATINSKA PIVARA NA DANIMA PIVA PODSETILA NA ZNAČAJ BEZBEDNE I SIGURNE VOŽNJE

Kroz kampanju Kad pijem, ne vozim,  Apatinska pivara je na Danima piva u Zrenjaninu podsetila  na odgovornu konzumaciju alkohola. Tokom trajanja festivala, na štandu pivare najveću pažnju privukle su aktivacije mega wire, specijalna kaciga i lavirint putem kojih su posetioci mogli da testiraju brzinu, koordinaciju pokreta i preciznost istovremeno edukujući se i podsećajući na značaj odgovorne konzumacije kao i  rizike vožnje pod dejstvom alkohola.

Kao i svake godine, pivara je približila vozačima mogućnosti alternativnog prevoza nakon provoda, pozivajući ih da ne sedaju za volan ukoliko su popili već da prošetaju, sačekaju autobus, pozovu prijatelja, taksi ili „safe driver-a“.

Nakon 13 godina , Apatinska pivara nastavlja i dalje da kampanjom „ Kad pijem, ne vozim” podiže svest o važnosti bezbedne vožnje. Do sada je pivara donirala 125 najsavremenijih alkometara Upravi saobraćajne policije nastojeći da udruženim snagama edukuju javnost o važnosti odgovorne konzumacije i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *