fbpx Press "Enter" to skip to content

Anketa na sajtu “Vodovoda” – Građani mogu da se izjasne o kvalitetu usluga

U periodu od 25. novembra do 25. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.
Ispitivanje se sprovodi na teritoriji Grada Zrenjanina, dakle u samom Zrenjaninu i u svim naseljenima mestima gde naše preduzeće pruža svoje usluge.


Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika.
Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet naših osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, ali i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća.
Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.
Sve aktivnosti tokom ispitivanja će biti usaglašene sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i usvojenim merama za sprečavanje širenja koronavirusa.


Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin (www.vikzr.rs) i sajtu GradaZrenjanina (www.zrenjanin.rs).
Na sajtu preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU.


Upitnik se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30) i na naplatnom mestu na Lesnini (od 7 do 17 ), gde se isti može i predati ili popuniti.
Od ponedeljka 30. novembra upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Veljko Vlahović, Mala Amerika i Zeleno polje. O novim mestima korisnici će blagovremeno biti obavešteni putem sajta preduzeća i sredstava javnog informisanja.
Planirano je i anketiranje od „vrata od vrata“, u kom bi zaposleni u preduzeću u svojstvu anketara u svojim mestima stanovanja vršili anketiranje korisnika, a da li će se i u kojoj meri realizovati zavisiće od aktuelne epidemiološke situacije.


Dodatne informacije u vezi sprovedenog ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne infolinije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *