fbpx Press "Enter" to skip to content

Žena poginula u eksploziji

Zrenjaninka B. U. (85) poginula je sinoć u eksploziji koja se oko ponoći dogodila u porodičnoj kući u kojoj je živela.

Kako mediji nsaznaju iz izvora u zrenjaninskoj policiji, prvi rezultati istrage pokazali su da je do eksplozije došlo zbog neispravnih gasnih instalacija.

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE U ZRENJANINU Žena poginula u eksploziji, na nju se obrušili plafon i krov

AUTOR:Alo.rs/Slobodna Bosna/V.Đ. DATUM I VREME: 07.01.2021. 16:55https://www.facebook.com/v2.4/plugins/like.php?action=like&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df398cff164f228%26domain%3Dwww.alo.rs%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.alo.rs%252Ffc6f87076a17d4%26relation%3Dparent.parent&container_width=747&href=http%3A%2F%2Fwww.alo.rs%2F&layout=button_count&locale=en_US&sdk=joey&share=true&show_faces=true&size=small

 0 Komentara

Zrenjaninka B. U. (85) poginula je sinoć u eksploziji koja se oko ponoći dogodila u porodičnoj kući u kojoj je živela u gradu na Begeju.

Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija

Foto: Shutterstock

Kako mediji nsaznaju iz izvora u zrenjaninskoj policiji, prvi rezultati istrage pokazali su da je do eksplozije došlo zbog neispravnih gasnih instalacija.

Pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice su izašli na lice mesta po dojavi o incidentu i iz ruševina izvukli beživotno telo starije ženske osobe, koja se u trenutku eksplozije nalazila u kući na kojoj se obrušio dio plafona i krovne konstrukcije. Na mesto nesreće izašao je nadležni tužilac koji je zajedno sa pripadnicima zrenjaninske policije izvršio uviđaj i istraga koja je u toku, trebalo bi da rasvetli sve okolnosti koje su dovele do tragedije. Prema prvim informacijama, najverovatnije je do eksplozije došlo zbog neispravnih gasnih instalacija.

Telo starice je prebačeno po nalogu tužioca na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu i, prema prvim informacijama, nadležni smatraju da je do tragedije došlo nesretnim slučajem bez elemenata krivičnog dela.

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *